Hjelp og støtte Hurtigveiledning

NissanConnect bruker håndfri teknologi, smarttelefonen din og berøringsskjermdisplayet for å hjelpe deg med å holde kontakten med verden utenfor bilen. Systemet er fullpakket med funksjoner og har en liste med apper som hjelper deg med å holde kontakten. Biler som er utstyrt med NissanConnect har 2 års gratis tilgang til tjenestene fra bilens kjøpsdato. Denne funksjonen er tilgjengelig for Android- og iOS-enheter.

Følg disse enkle trinnene:Registrer deg, last ned, koble til, kjør!

1. Registrere og aktivere

For å kunne benytte tilkoblede tjenester og bil-app'er må du registrere deg. Følg denne enkle prosessen:
Gå til www.nissan.no/NO/no/YouPlus/register/registerStep1AP.html og velg ditt land
Registrer deg på You+Nissan-eierportalen (husk å ha bilens VIN-nummer tilgjengelig)
Opprett et NissanConnect-passord. Du skal bruke det samme passordet når du bruker NissanConnect App i bilen
Aktiver dine bil-app-tjenester

2. Last ned NissanConnect App

Last ned NissanConnect App til din kompatible smarttelefon (iPhone/Android) fra telefonens app-butikk (App Store® eller Google Play Store®)

Deretter logger du inn på applikasjonen med din NissanConnect nettinnlogging

3. Koble smarttelefonen til din Nissan

Smarttelefonen må være koblet til bilen enten via Bluetooth® eller USB-kabel (iPhone)
NissanConnect App på din smarttelefon vil gi deg tilgang til et utvalg av bil-app'er som alle er tilgjengelige under My Apps-knappen
GÅ TIL BIL-APP'ER
For å gå til bil-app'er
• Trykk på [Info] -knappen på NissanConnect. Da kommer du til Info-skjermen som viser My Apps-knappen.
• Trykk på My Apps-knappen. Dine bil-app'er vil bli vist på enhetens skjerm

4. Logg inn på NissanConnect App

Ved første innlogging må du oppgi brukernavnet og passordet du opprettet da du registrerte deg på NissanConnect portalen.

5. Administrer dine mobil-app'er

Gå til siden “Manage My Apps” og velg de app'ene du ønsker å bruke i bilen din. Noen app'er krever at du har lastet ned app'en og installert den på din smarttelefon, mens noen krever at du bruker innloggingen din.